dagboek > overzicht
Dagboek maart 2018Bekiek hele maand 
 
18 maart om 18:27
 
Gemeente en ondernemers ruim vertegenwoordigd op SWF-Ontmoetingsplein tijdens BCDN


Op 20 en 21 maart vinden in het WTC EXPO te Leeuwarden de Business Contact Dagen Noord plaats. Een werkgroep bestaande uit afgevaardigden van de gemeente, ondernemers en ondernemersverenigingen heeft in een kort tijdsbestek een prachtig plein opgetuigd.

Er is dit jaar gekozen voor een totaal ander concept waarbij elkaar ontmoeten centraal staat. Het actieve programma op het plein stimuleert de onderlinge interactie en de bezoekers aan het SWF-Ontmoetingplein. De traditionele stands en statafels zijn compleet verdwenen en het plein wordt omgetoverd in één grote knusse huiskamer met lounge hoeken, grote stamtafels en uiteraard een bar waar op dinsdagavond 18u de SWF-netwerkborrel plaats gaat vinden. Maar met een plein alleen ben je er natuurlijk niet. Bijna 35 ondernemers uit Súdwest-Fryslân waren enthousiast over het concept en hebben zich aangesloten als deelnemer.

Beursprogramma

Dinsdag 20 maart

14:00 uur: Ondernemers ‘pub’ quiz door Robert Kliphuis van de Rabobank ZWF
15:00 tot 16:00 uur: Inloopuurtje accountteam gemeente Súdwest-Fryslân
18:00 uur: presentatie door Gerrit Brouwer, Founder en CEO van APPICAL (https://appical.net/)
18:00 uur: Netwerkborrel voor standhouders SWF-Ontmoetingsplein en ondernemers uit de gemeente Súdwest-Fryslân. Wordt geopend door Wethouder Maarten Offinga

Woensdag 21 maart

12:00 uur: Ondernemerslunch voor deelnemers SWF-Ontmoetingsplein met sprekers Robert van der Leur en Henk van der Veer
15:00 tot 16:00 uur: Inloopuurtje accountteam gemeente Súdwest-Fryslân
17:30 uur: presentatie van Wietse Nieuwenhuis, algemeen directeur INBAK (https://www.inbak.nl/), "Alleen kun je niets, je moet het samen doen!"

Toegangskaarten

U bent van harte welkom op het SWF-Ontmoetingsplein. Indien u de beurs wilt bezoeken adviseren wij u vooraf te registreren via https://www.bcdn.nl/bezoekers/ (inlogcode BCDN2018). Dit voorkomt wachttijden bij de ingang.