dagboek > overzicht
Dagboek maart 2018Bekiek hele maand 
 
21 maart om 18:23
 
Tevreden ondernemers uit SWF op de BCDN

Fanmiddach op de BCDN in Liwwarder weest. Mocht ik Robert van der Leur, foarsitter Ondernemersfederatie SWF en wethouwer Maarten Offinga, ekonomise saken, live interviewe. En úteraard even un kort bericht foar GrootSneek skriëve:

Leeuwarden- De bedrijven uit Súdwest-Fryslân die aanwezig zijn op de Bedrijven Contacten Dagen Noord in het Leeuwarder FEC –centrum, gister en vandaag, zijn enthousiast over de opzet van de beurs. Gister werd de beurs goed bezocht, vanmiddag was de belangstelling iets minder, maar toch is de organisatie tevreden over het bezoekersaantal.

Op het Súdwest Fryslân Ontmoetingsplein was de sfeer uitstekend en werd er volop ‘genetwerkt’ door de aanwezige standhouders. De BCDN werd gister officieel geopend door Commissaris van de Koning Arno Brok, in aanwezigheid van het voltallige college van Gedeputeerde Staten van Fryslân.

Hij deed dat door een fiks klap op een gong te geven. Op het Súdwest Fryslân Ontmoetingsplein zijn ruim dertig standhouders aanwezig.

Frisian Queen

Siete Meeter, fan de Frisian Queen is ok anwezch op de BCDN. Man was bęst op't skik. Hewwe ut úteraard even over ut skútsjesilen had.