dagboek > overzicht
Dagboek april 2018Bekiek hele maand 
 
7 april om 19:45
 
Altyd alles fastlęge wille...

'k Fyn ut altyd nňch altyd machtech om te doën, un partijtsje foetballe. Gisteravend mochten we wear. Ik had triuwens myn foetbalbroekje earst binnenstebúten an...Ut is noai saai!


Omdat ut un bysondere avend was, met ut overhandegen fan oans nieuwe tenue deur Menno Kier Visser, maakte ik ok un nieuwsitem foar GrootSneek. Ut kleine nieuws, elke dach wear.

Derustit kledingsponsor van O.N.S. 7×7 team: kerels die de rug rechten!

Sneek- De Derustit Group is al meer dan 55 jaar toonaangevend oppervlaktespecialist in Europa en gespecialiseerd in het conditioneren van roestvaststaal is sinds dit seizoen de officiële kledingsponsor van het O.N.S.-team dat uitkomt in de KNVB 7×7 competitie.

Gisteravond overhandigde directeur Menno Kier Visser de prachtige voetbal outfit aan de O.N.S.-mannen voorafgaand aan de tweede competitieavond op het Zuidersportpark.
“Ik vind deze groep kerels een bijna vergeten generatie die echter nog lang niet versleten is.

Ik vind het prima dat alle jeugdteams en elftallen er pico bello bij lopen, maar ik vind ook dat de oudere senioren er goed op moeten staan. In dit team spelen een aantal jongens die het nodige hebben mee gemaakt, maar zich op voorbeeldige manier hebben teruggeknokt op het voetbalveld. Er zitten een aantal zestigers tussen die nooit opgeven, ik vind dat een voorbeeld voor veel andere oudere sporters.

De rug rechten! Daarom steek in deze mannen in een voetbaltenue met onze firmanaam erop. Ik houd ervan om dergelijke dingen te doen. Het gaat echt niet om mij persoonlijk, uiteraard verdienen wij ons geld met Derusti en ik heb een band met O.N.S. Daar voeg ik meteen aan toe dat ik soms best eens ongezouten kritiek kan leveren maar nogmaals ik heb bewondering voor deze kerels. Zelf ben ik een wielerfanaat en ga over 4 weken de Mont Ventoux weer beklimmen”, aldus Menno Kier Visser.

“Deze kerels van O.N.S. kunnen zeker door tot hun zeventigste!”

De tweede competitieronde werd gisteravond gewonnen door SWZ Boso Sneek, die nu aan kop gaan met twee punten voorsprong op O.N.S Sneek. Andere teams die meedoen zijn vv Nieuweschoot, FFS en Oudega SWF.