dagboek > overzicht
Dagboek augustus 2018Bekiek hele maand 
 
8 augustus om 12:00
 
Sneker Stappersavond in de Garden of Dance: swinge met die billen…!!


He is called ‘Mr Sunshine’ and ‘Mr Beach’. His name is Praia del Sol...Manman wat was dat genieten gisteravond op het VIP-dek van de Garden of Dance. En dan moet vanavond nog komen als DJ Paul Elstak zijn opwachting maakt.

“Als ik op Hardzeildag op het trappetje van het VIP-podium sta en DJ Paul Elstak al die inkoppers van hem er in gooit en die hele tuin gaat los, ja dat vind ik het mooiste, dat is mijn ultieme Sneekweekgevoel”, aldus Jeroen Broeders.

Ook dit jaar organiseert Jeroen Broeders van Club 1841 ‘het leukste Sneekweekfestival’ in de Stadhuistuin van Sneek. Wat in 2013 begon met de eerste versie van de Garden of Dance, is een open lucht feest wat niet meer weg te denken valt uit het centrum van de stad.

Gisteravond van dichtbij het festival mee mogen maken met mensen uit verschillende leeftijdscategorieën en het was voor iedereen genieten geblazen. Zeldzaam relaxte sfeer op een van de oudste plekjes van Sneek.

Het zal een hele toer worden voor de Sneekweekgroep 2.0 om een alternatieve plek aan te wijzen waar volgend jaar de Garden of Dance georganiseerd moet worden. Want dat dit festival, een enorme publiekstrekker, voor Sneek behouden moet blijven is wel duidelijk!