dagboek > overzicht
Dagboek augustus 2018Bekiek hele maand 
 
25 augustus om 17:33
 
De Utlopers zorgen voor sfeer tijdens Swinging Sneek

Sneek- Op de laatste zaterdag van augustus sluit Sneek het zomerseizoen swingend af met Swinging Sneek. Tussen de buien door was het niet vanmiddag niet alleen goed toeven in de Marktstraat, maar ook nog behoorlijk druk. Vanmiddag traden de Utlopers op en de band Bamm Bamm. Het Sneker dweilorkest zorgde zo als gewoonlijk voor een prima sfeertje.

Avondprogramma

Het avondprogramma start om 21.00 uur met live muziek op diverse muziekpleinen, maar ook in heel veel cafés in de binnenstad wordt live muziek ten gehore gebracht en de entree is overal gratis.
Op het podium in de Marktstraat brengen naast eerder genoemde band Bamm Bamm ook zanger Johnny Kay en Thorsten von Lippe Biesterveld hun muziek ten gehore.
Laatst genoemde is bekend van zijn schlagermuziek en een graag geziene gast op de Oktoberfesten. Sneker Johnny Kay bracht afgelopen zomer een nieuwe hit uit onder naam “Hasta La Vista”. Het nummer draagt alle kenmerken van een zomerhit in zich. Spaanse gitaren, stevige percussie, een latin trompetsolo, een goed dansritme, een meezing couplet, aan het slot een opzwepend refrein en bovenal de stem van zanger Johnny Kay. Johnny is een zanger met een aangename stem, prima ‘looks’, een goeie uitstraling, jong en enthousiast.