dagboek > overzicht
Dagboek april 2020Bekiek hele maand 
 
10 april om 19:13
 
Plankferhalen??

De oulopen tiid ferskillende interviews skreven foar ut SKS Skűtsje Journaal 2020!

Hoop écht dat ut gyn plankferhalen wurde...

Adverteren in het SKS Skűtsje Journaal

Beste ondernemer en skűtsjesliefhebber,

Ook dit jaar zullen wij wederom ons uiterste best doen om van het skűtsjesilen een groot succes te maken. Om te zorgen dat iedereen optimaal geďnformeerd is omtrent de veertiendaagse wedstrijdreeks, de schippers, de skűtsjes, de reglementen etc. geven wij als SKS volgens een goede traditie het Skűtsje Journaal uit.

Dit journaal wordt verspreid onder de donateurs en sponsors van de diverse eigenarencommissies en her en der in de provincie Fryslân en daarbuiten. Tijdens de zeilwedstrijden maken honderden belangstellenden gebruik van het Skűtsje Journaal, om standen bij te houden en of informatie te controleren.

Voor de duidelijkheid: het SKS Skűtsje Journaal is de enige officiële uitgave van de SKS. Het tijdschrift wordt gemaakt door Van der Let & Partners Identity te Heerenveen.

Als SKS zijn wij zeer content betreffende de samenwerking met Van der Let & Partners en de uitstraling van het magazine. Het mag er zijn. Veel mensen bewaren het SKS Skűtsje Journaal, zo is gebleken.

Bewezen is ook dat het SKS Journaal een hoge toegevoegde commerciële waarde heeft. En hier kom ik bij u! Adverteren in ons magazine is niet alleen daarom interessant, maar via uw advertentie draagt u ook een steentje bij aan het optimaal kunnen promoten van het SKS skűtsjesilen. Dit jaar wordt het gedrukt en verspreid in een oplage van liefst 12.500 exemplaren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te adverteren in het SKS Skűtsje Journaal? Neem dan contact op met Van der Let & Partners Identity: 0513-654445

Van harte aanbevolen!