dagboek > overzicht
Dagboek mei 2020Bekiek hele maand 
 
12 mei om 20:53
 
De briëf fan SC Heerenveen is binnen....

Ik laat ut nňch even besinke, hoe't ik reageare sal!


We hopen dat alles goed gaat met jou en je naasten. Het is alweer een tijdje geleden dat we elkaar hebben gezien. Dat de wedstrijd tegen Ajax in een vol Abe Lenstra stadion ons laatste duel van het seizoen zou zijn, had niemand verwacht of ooit zien aankomen.

Begrip, steun, geduld

Tegen het coronavirus kunnen en willen we niet spelen. Overmacht. Nood. Jij begrijpt dat maar al te goed. Er zijn belangrijkere zaken dan voetbal. Bedankt voor je begrip. Bedankt voor je steun. Voor jou misschien vanzelfsprekend, voor ons heel bijzonder. En bedankt voor je geduld, want ook wij hadden niet meteen overal een antwoord op.

Tot nu. Vanwege het coronavirus heb jij als trouwe seizoenkaarthouder drie thuiswedstrijden moeten missen. Daarom bieden we jou de mogelijkheid op tegemoetkoming in de vorm van een voucher. Mocht je hier echter van afzien, help je in deze tijd met dit gebaar en je onvoorwaardelijke steun jóúw club enorm. In dat geval: tige, tige tank.

Vaste, taaie band

We worden in deze tijd behoorlijk op de proef gesteld met z'n allen. Maar ondanks alle narigheid om ons heen en die verplichte anderhalve meter voelt onze band soms vaster en taaier dan ooit tevoren. We horen, zien en lezen overal hartverwarmende reacties. Aan de telefoon, op straat, op social media.

Met nog zoveel vraagtekens, met nog zoveel onduidelijkheden, maar met zoveel liefde voor de club vragen velen 'wanneer we nou eindelijk onze seizoenkaart(en) kunnen verlengen en onze club kunnen helpen'. Daarom weten we zeker: nooit wordt onze band verbroken. Onze band die ons verbindt: gisteren, vandaag en morgen.

Jouw seizoenkaart(en) verlengen voor het jubileumseizoen 2020/2021 doe je door hier te klikken.

Seizoenkaarten

Let op: U betaalt het volledige bedrag van uw seizoenkaart en ziet af van tegemoetkoming voor de te missen thuiswedstrijden in het seizoen 2020-2021

Extra voordelen van een seizoenkaart 2020/2021:

- 20 procent korting op alle wedstrijdshirts (thuis-, uit- en keeperstenue en incl. gratis bedrukking). Zodra de nieuwe kleding bij ons binnen is, krijgt u van ons meteen bericht

- Sponsors en supporters brengen wij samen door middel van een digitaal voucherboekje met daarin allerlei voordelen. Informatie en het voucherboekje zelf worden later toegezonden

- Jouw naam vermelden wij (uiteraard na toestemming) op de ’Wall of Fean’. Informatie hierover wordt naderhand toegezonden

De extra voordelen gelden alleen wanneer de seizoenkaart wordt betaald vóór de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen.

Seizoenkaarten 2020-2021 verlengen

Prijzen seizoenkaarten 2020-2021:

Oost (vakken 18/19/20/21) € 294 € 148 € 202 € 248