dagboek > overzicht
Dagboek júny 2020Bekiek hele maand 
 
21 júny om 10:35
 
Mannen

Dit skriëft myn liëve dňchter fandaach. Ik plaats ut sonder ferder kommentaar.

'Ik omarm ze, de mannen in mijn leven! Of we net zoals de Memmenbus ook iets voor de mannen zouden doen...eerlijk, ik/we konden het niet bedenken! Ons team bestaat uit vrouwen, met mannen, zonder mannen, met vaders (hoe rijk, allemaal MET vaders) met schoonvaders, zonder schoonvaders...Moesten we dan van de Memmenbus overstappen naar de mannenbus? Nee, als we het doen, doen we het goed!

Toch kwamen er juist de laatste dagen veel mannen in de winkel...vet! Wij houden van mannen, lekker duidelijk, meestal mega eerlijk en heel direct. Vandaag...vaderdag, en ik blijf er bij...ik vind het net als moederdag dubbel. Maakten we van moederdag memmendag, laten we dat dat met vaderdag veranderen in mannendag!

Want niet minder als de Memmen met of zonder kind, met of zonder moeder zijn daar de mannen met of zonder kind, met of zonder vader. Een paar jaar geleden maakten we het prachtige Sterk magazine...over....juist! DE sterke mannen in mijn leven! Wat ben ik trots dat het merendeel van deze mannen nog steeds in mijn leven is! Stuk voor stuk belangrijk! Ik omarm ze, deze mannen en vandaag een beetje meer