dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2021Bekiek hele maand 
 
1 jannewary om 18:08
 
Earste feestje al wear had...

Coronaproof Voordeurfeestje voor jarige Wigle Sinnema

SNEEK- In no-time veranderde vanmiddag de voortuin van de jarige Wigle Sinnema (60) in een klein festivalterrein. Rond de klok van 16.00 uur stopte de All Tha Fokk roze limousine voor de voordeur van de oud-wethouder van Sneek/SWF.

Daarna barstte het volledig in quarantaine modus feestje los voor de jarige Sinnema en z’n gezin. Twintig minuten duurde het verrassingsfeest, waarbij buurtgenoten en toevallige voorbijgangers plaats konden nemen in de met stoepkrijt aangegeven cirkels om zodoende de 1.5 meter afstand te garanderen.

Er werd gedanst, gezongen en geklapt, met als apotheose het nummer The Rising van Bruce Springsteen, op speciaal verzoek van de jarige Job.

“Mei dit nűmer, dat Bruce Springsteen makke as reaksje op wat der yn New York barde op 9/11, wol ik dit nije jier mei jim yngean. Mei elkoar sille wij oereinkomme yn 2021”, speechte Sinnema. Zelden zo’n spontane vreugde gezien bij een straatfeestje, de hunkering naar een coronavrij 2021 is groot!

Na de laatste tonen van The Boss, speelde een andere buurtgenoot op saxofoon happy birthday en feliciteerde zo de buurman ook nog eens op gepaste afstand.