dagboek > overzicht
Dagboek júly 2021Bekiek hele maand 
 
31 júly om 18:22
 
Claudia in de house

Fanmiddach Claudia Bottinga op’e koffy had. Ut wurdde un hartstikke aardege ontmoeting met un hele bysňndere dame. Ik had Claudia har boek besteld, dat se fanmiddach dus brocht. Su binne der hast elke dach wear moaie ontmoetingen. Ik hou derfan!

Hieronder hoe’t Claudia self over har boek skriëft:

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat Corona zijn intrede deed in Nederland. Veel levens zijn hierdoor veranderd. Dat van mij ook.
Mijn bedrijf, Cumlaude Travel, met specialisme Cuba, kwam van de ene op de andere dag stil te liggen. Mijn nieuwe werkelijkheid werd dat ik ’s ochtends opstond en niets hoefde. Een compleet nieuwe ervaring. Geen mails van gasten, geen offerteaanvragen, geen reizen; helemaal niets meer.


Het was even wennen maar al snel begon ik het te waarderen. Ik had ineens tijd voor allerlei (leuke) andere dingen. Het werd een tijd van letterlijk stilstaan.

In eerste instantie ingegeven door vrijheidsdrang bleek het later een noodzaak en heb ik al mijn bezittingen verkocht; mijn boot, mijn huis en alles wat erin stond. Ik voel me rijker dan ooit.

In dit boek heb ik het proces, van wat er in mijn leven gebeurde, beschreven. Mijn gedachten, mijn gevoelens, de gebeurtenissen maar ook waarom en hoe ik tot beslissingen ben gekomen, die me uiteindelijk hebben gebracht tot waar ik nu ben. Met dit boek heb ik tevens willen beschrijven hoe eenvoudig het leven kan zijn als je maar bewust bent van je eigen regie en je eigen keuzemogelijkheden.