dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2011Bekiek hele maand 
 
8 jannewary om 17:08
 
Twitteren: Anna is deur!!

Nňch even overv twitter. Toen ik gistermňrren met Wopke van Solkema over social media praten hew, sei hij op un gegeven moment ' de sjoernalistyk en de TV súden ok feul mear op de nieuwe situasy inspringe mutte. At ik nou un bepaald programma op TV sien wil, mut dat kanne, faak lęge de útsendingen al op'e plank. Węrom mut ik der dan op wachte? '

Fandaach lees ik bij de LC ut fňlgende persbericht:

" Anne Hoogendoorn uit Goënga zou door zijn naar de halve finale van The Voice of Holland. De uitslag van de sing- off die zaterdag wordt uitgezonden, is uitgelekt.

De sing-off is vrijdag opgenomen in een zaal met ruim 1400 mensen. Er is inmiddels al getwitterd over de wedstrijd.

In de kwartfinale van vrijdag gingen Leonie, Kim, Pearl en Ben automatisch door op basis van de publieksstemmen.

Anne moet het in de sing-off opnemen tegen Meike. Hun coach Jeroen van der Boom moet beslissen wie van de twee doorgaat. Volgens de geruchten zou hij voor Anne hebben gekozen.

Anne laat er zelf op haar Twitter-account niets over los: ,,Okay, ik ben nog niet veilig, dus als ik in de singoff kom ga ik opnieuw uit mn tenen!''

Bij het team van Roel van Velzen zou Esther Nijhoeve door zijn ten koste van Lenny Keylard. Angela Groothuizen zou voor Shary-An Nivillac hebben gekozen ten koste van Bart van Overbeek."

Wopke het dus gelyk: twitter doën je nyt in de baan. Moai foar meiske Hoogendoorn! Al fňlch ik ut programma nyt. Ik sien amper TV. Bin mear un man fan de...nieuwe media!

Enne...mňrren un bysondere diënst in de Groate Kerk fan Sneek. Begint om 10.00 uur, earder staat de koffy al klaar!