dagboek > overzicht
Dagboek júny 2011Bekiek hele maand 
 
2 júny om 19:50
 
Mňrrenavend bij Peter Bax an tafel


In een inspirerende ambiance kunt u genieten van een meer gangen diner en een persoonlijk contact met de kunstenaars. Galeriehouder en 'amateurkok’ Peter Bax zal het diner, dat genoten gaat worden vanaf ‘ tafelschilderijen ’ bereiden.


Ook kan het voor komen dat men, buiten de exposities om, een stoel kan reserveren voor een Meet & Greet met een schrijver, toneelkunstenaar of een andere bijzondere gast, waarbij het thema aan tafel kunst of cultuur zal zijn. Ditmaal dus als tafelgast Henk van der Veer.

INFORMATIE

Om deel te nemen aan een Meet & Greet is het verstandig om vooraf telefonisch te informeren of er nog vrije plaatsen zijn. Telefoon 0515 422772. Per gelegenheid is er slechts ruimte voor een beperkt aantal personen, tijdig reserveren is dus van groot belang. U kunt uitsluitend telefonisch reserveren. Aanmeldingen, maximaal tien personen per sessie, worden op volgorde van binnenkomst gehonoreerd. Informatie omtrent het programma voor een Meet & Greet en de data leest u op onze website en uiteraard bij ons in de galerie.