dagboek > overzicht
Dagboek júny 2011Bekiek hele maand 
 
3 júny om 18:24
 
Met profesjoneel siler Arnoud Hummel fan team Heiner in gesprek


Sukrekt un moai interview met Arnoud Hummel ( 50 ) had. Arnoud is un sakepartner fan Roy Heiner, de bekendste wedstrydsiler fan Nederlaan. Team Heiner is dit jaar foar ut earst betrokken bij de SKS-silerij. Arnoud is profesjoneel siler en adfiseur an board fan ut Lanwearder skútsje. Binnen de SKS-family sirkuleare de ferhalen dat de Langwearder kommissy fňrs in de geldbuidel tast het om un tňpper fan ut team Heiner an board te krijen.

Fan hoaren en sęge liege je ut meast, dat ut leek mij un goeie saak om Arnoud Hummel te interviewen foar de Skűtsjebijlage fan de Friesland Post. Dat is fanmiddach dus gebeurd en ik mut sęge dat Arnoud Hummel heel open over ut één en ander met mij praten het.

An mij de taak hier un moai interview fan te maken. Ik bin der seker fan dat mij dat lukken gaat, at je sukke minsen as Hummel an ut praten krije komme der altyd sinnege dingen út. Dat de kommissy Langwear met ut in see gaan fan team Heiner foar enege reuring binne de SKS gelederen sňrgt is dúdelek.


Arnoud Hummel


Arnoud is partner bij Team Heiner Management Programmes. Als zeiler was hij in de Laser en Finnklasse lid van de Olympische kernploeg, zeilde daarna met Roy Heiner succesvol in het internationale matchrace circuit en in diverse campagnes op kieljachten. Ook nu is hij nog actief op het wedstrijdwater, als verbondstrainer en zelf als deelnemer in zijn Laser.

Ruim 18 jaar was Arnoud actief in de wereld van de IT-dienstverlening. Daarin lag de focus op consultancy, training geven en management en organisatie. Tot eind 2005 was hij directielid van een beursgenoteerde onderneming en verantwoordelijk voor de levering van alle uitbestedingsdiensten.

Bij Team Heiner zet Arnoud zijn ervaring als adviseur, manager en wedstrijdzeiler in bij de management programma's. " De parallel tussen topsport en succes in het bedrijfsleven is krachtig en het werken met die metafoor is genieten", aldus Arnoud. Als trainer, coach en begeleider ligt zijn focus daarbij op teamperformance trajecten, veranderprogramma's en strategiesessies."

brňn: http://www.teamheiner.nl