dagboek > overzicht
Dagboek júny 2011Bekiek hele maand 
 
16 júny om 11:54
 
Ut Sneek GAAT SATERDACH NYT DEUR: UT SAL JONGE HONNEN REGENE!

Kreech krekt onderstaande mail binnen:


Beste allen,

Tot onze grote spijt moeten wij, namens de organisatie van het Cultureel Festival en het bestuur van de Vereniging van Sneeker Zakenlieden, u helaas mededelen dat de 9e editie van het Cultureel Festival Ut Sneek die aanstaande zaterdag zou worden gehouden, geen doorgang kan vinden. Op basis van de huidige voorspellingen voor zaterdag kan worden geconcludeerd dat er teveel wind en regen zal zijn om dit festival op een verantwoorde manier doorgang te laten vinden.

Het zou een fantastisch evenement worden met maar liefst 1.200 deelnemers op 10 podia (een absoluut record)! Gezien de kwetsbaarheid van de (openlucht)programmering en alle deelnemers is besloten tot deze voortijdige afgelasting en zodat ook iedereen tijdig hierover kan worden geďnformeerd.

Het is verschrikkelijk jammer voor de inzet en voorbereidingen die vele tientallen vrijwilligers en sponsors het afgelopen jaar hebben gedaan maar wij hopen dat iedereen volgend jaar er weer bij zal zijn bij de dubbele lustrumeditie 2012. Gezien het 10-jarige bestaan en de uitval van deze editie kan al wel worden aangegeven dat het een hele speciale editie zal gaan worden.