dagboek > overzicht
Dagboek febrewary 2012Bekiek hele maand 
 
1 febrewary om 21:34
 
Opfallende advertęnsy op'e site fan'e gemeente SWF...

Gezocht: exploitant horeca nabij Theater Sneek.


De gemeente Súdwest-Fryslân realiseert in het centrum van Sneek een Cultureel Kwartier bestaande uit een Theater, een Kunstencentrum en het poppodium Het Bolwerk. Eind dit jaar vindt de officiële opening van het Cultureel Kwartier plaats.

Eén van de plannen bij de ontwikkeling van het Cultureel Kwartier is om horeca te vestigen in het pand naast het theater, Westersingel 27. Het gaat daarbij om zelfstandige horeca welke een meerwaarde levert voor het Cultureel Kwartier en specifiek van het Theater Sneek.

De afgelopen twee jaar is er van verschillende kanten concrete belangstelling getoond voor onze plannen. Recent zijn er nog nadere criteria gesteld waaraan het horeca-concept in bedoelde accommodatie zal moeten voldoen. In ieder geval zal de ondernemer alle kosten voor de verbouw en inrichting voor zijn/haar rekening moeten nemen.
Er liggen inmiddels twee serieuze plannen van ondernemers. Het college nodigt eventuele andere belangstellende ondernemers alsnog uit met concrete plannen te komen voor het pand aan de Westersingel.
U kunt daartoe vóór 17 februari 2012 contact opnemen met Jacques van den Bosch van het bedrijvenloket, tel.nr. 0515 489741 of via bedrijvenloket@gemeenteswf.nl.