dagboek > overzicht
Dagboek febrewary 2012Bekiek hele maand 
 
6 febrewary om 11:16
 
Ane Silvius benoemd tot vrijwilliger van het jaar

Sneek Promotion en de Vereniging van Sneeker Zakenlieden hebben afgelopen zaterdagavond Ane Silvius benoemd als vrijwilliger van het jaar. Dit gebeurde tijdens de vrijwilligersavond op zaterdag 4 februari, die Sneek Promotion en de Vereniging van Sneeker Zakenlieden jaarlijks organiseren, om de vrijwilligers te bedanken voor hun vrijwillige inzet. Deze vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor de totstandkoming van diverse (publieks)evenementen, alsmede de stads- & sfeerverlichting van Sneek.

Volgens de voorzitter van Sneek Promotion, Gerard Vellinga, is deze prijs vooral bijzonder omdat het een verkiezing is onder de vrijwilligers zelf. Voorafgaand aan deze avond kunnen alle vrijwilligers hun nominatie voor de vrijwilliger van het jaar indienen. Silvius voerde dit jaar de lijst prominent aan. Silvius is al jarenlang vrijwillig actief als geluidsman bij resp. Shantykoor Rolling Home, Cultureel Festival Ut Sneek, de Bonte Sneker avonden en de Oranjevereniging. Verder is hij al jarenlang de voorzitter van de commissie die de Vlootschouw Sneek verzorgd, vervult een prominente rol in de Sinterklaascommissie en is als vrijwilliger verbonden aan de Kinderboerderij Sneek.

Op bijgaande foto ontvangt Ane Silvius de wisselbeker en een aantal tegoedbonnen, die beschikbaar zijn gesteld door diverse zakenlieden uit Sneek, uit handen van Herbert de Vries, voorzitter VSZ, en Gerard Vellinga, voorzitter Sneek Promotion.