dagboek > overzicht
Dagboek ňktober 2012Bekiek hele maand 
 
2 ňktober om 17:19
  Nyt allienech skoal


Ik bin nyt de enege bij oans op skoal dy’t un deeltydbaan het, der binne der mear. Kollega Hans Wempe het al sinds jaar en dach un passy foar múzyk en múzykmaken. Naast syn baan as learkracht het Hans un eigen studio in’e Hommerts.

Sinds kňrt het Hans un prachtege nieuwe site, dy’t nyt allienech up to date is , mar ok moai oversichtlek. Ut bekieken mear as weard:

http://hanswempemuziekproducties.nl


Moai plisybericht!!

SNEEK – Volgens de politie hebben ze verschillende tips doorgekregen naar aanleiding van publicaties op een lokale site, die tientallen malen werd gedeeld op Facebook, van de daders van de zinloze laffe kloppartij die vorige week zaterdag plaats heeft gevonden op de ventweg langs de Leeuwarderweg ter hoogte van het Rooms Katholieke kerkhof net buiten Sneek.

De jongens kregen er van een groep van een man of vijftien fors van langs. Een van hen belandde in de sloot en een moest voor hoofdletsel worden behandeld. Een van de geweldplegers had zelfs de beschikking over een taser (stroomstootwapen). De jongens hebben maandag aangifte gedaan. Een woordvoerder van de politie verwachtte snel personen aan te kunnen houden.