dagboek > overzicht
Dagboek ňktober 2012Bekiek hele maand 
 
15 ňktober om 17:10
 
O.N.S. - Ajax definityf op Zuidersportpark!


Het gemeentebestuur van de gemeente Súdwest-Fryslân heeft maandag rond het middaguur de Sneker hoofdklasser ONS Boso uit Sneek onder voorwaarden groen licht gegeven voor het plaatsen van een extra tribune op het Zuidersportpark bij de wedstrijd ONS Sneek – Ajax Amsterdam die op 31 oktober wordt gespeeld.

Daarmee gaat de wens van het ONS bestuur in vervulling, want er zijn al rond de 4000 kaarten verkocht aan leden van de Sneker voetbalvereniging, hetgeen zou betekenen dat ten eerste de club maar net uit de kosten zou komen en ten tweede dat een hoop belangstellenden voor deze topwedstrijd in het kader van het landelijke bekertoernooi teleurgesteld zouden moeten worden.

Nu kan het aantal kaarten worden uitgebreid naar 7300, het aantal waarmee het SWF gemeentebestuur akkoord is gegaan, zodat naar verwachting alle fans van beide clubs een kaartje kunnen bemachtigen.

Wel moet de Sneker club voldoen aan een aantal randvoorwaarden op het gebied van logistiek en veiligheid, die nog tot in detail in samenspraak met betrokken partijen ingevuld zullen moeten worden.

UPDATE

De Ajax-supporters, enkele honderden, zullen onder begeleiding naar het Zuidersportpark vervoerd worden!