dagboek > overzicht
Dagboek ňktober 2012Bekiek hele maand 
 
25 ňktober om 09:45
 
Ajax nyt op perskonferęnsy na afoop bekerwedstryd

Gisteravend hewwe we sien kannen hoe’t de multymiljonęrs fan Manchester City op hun plaat gingen teugen de miljonęrs fan de AFC Ajax. ' Hoogmoed komt voor de val', is een Hollaans spreekwoard dat op dizze wedstryd fan toepassing was.

Fňlgende week staat de foar O.N.S. nou al legendarise wedstryd teugen datselde Ajax op ‘e rol.
Gister wurdde bekend, mar eigenlek hoefde dat nyt bekend maakt te wurden, want ut skynt standerd te weze bij de klup út 020, dat Ajax nyt metdoët an un perskonferęnsy na afloop fan de wedstryd O.N.S. – Ajax. Ik lęch der nyt wakker fan, allienech dat spreekwoard dat ik hierboven anhaal…

Nee, realistys bliëve! O.N.S. trener Jan Vlap was gisteravend anwezech in de Arena om Ajax met eigen ogen te anskouwen. Flak na de wedstryd reed Vlap al wear richting Sneek en twitterde dat hij un soad nocht het an de konfrontasy met de Amsterdammers!


Kaartferkoop


Op’e O.N.S. site, dy’t elke dach un update het over de wedstryd fan fňlgende week ut fňlgende bericht:
“ Donderdag 25 oktober 2012 , vanaf 19.00 uur in ons clubhuis, bieden wij onze leden, donateurs en sponsoren de laatste kans om extra toegangskaarten te kopen en direct af te halen.

Ook bieden wij sportverenigingen nu de laatste mogelijkheid om kaarten voor hun leden te reserveren. De verenigingen (via bestuursleden)die hier gebruik van willen maken kunnen kunnen kaarten reserveren door een email te sturen naar janroelof.middeldorp@arbounie.nl.

Ook is donderdag avond de eerste mogelijkheid om de speciale ONS BOSO SNEEK - AFC AJAX sjaal te kopen. Voor slechts 10 euro. De speciaal voor deze wedstrijd ontwikkelde sjaal (met dank aan Boso) is slechts beperkt beschikbaar. Samen met de Cap betaalt u 17,50 euro. Het wordt donderdagavond gezellig in ons clubhuis.

Donderdagavond maken wij weer de balans op. Dan is ook duidelijk met hoeveel supporters Ajax definitief komt. Dit weekend willen wij de kaartverkoop afgerond hebben.
Ajax liet vanmiddag weten dat ze niet meedoen aan een persconferentie na de wedstrijd volgende week. Dat is standaard beleid in deze ronde van de KNVB-beker.”