dagboek > overzicht
Dagboek ňktober 2012Bekiek hele maand 
 
28 ňktober om 20:14
 
Besturen VSZ & Koninklijke Horeca Nederland Sneek krije mailing over bekerwedstryd

Sneek is ňrganisatoarys klaar foar de kommende Beker Week. Ok de feillechheidsmaatregels foar de wedstriden binne útfoerech deurnommen. Niks wurdt an ut toefal overlaten.

De besturen fan de VSZ en Horeka Nederland Sneek hewwe mailing ontfongen fan Marrie Eringa, beleidsadfiseur Openbare Orde en Veiligheid fan de gemeente SWF.

Ut dizze mail o.a.:

“ Voor deze wedstrijd 400 kaarten aan de bezoekende club (Ajax) beschikbaar zijn gesteld en dat deze kaarten worden verkocht aan geregistreerde Uit-bezoekers. Dit betekent dat de bezoekers bekend zijn en dat van hen bekend is dat zij geen geschiedenis hebben van misdragingen;
Om te voorkomen dat deze 400 supporters ’s middags al in de stad zijn deze 400 supporters de toegangskaart kort voor aanvang van de wedstrijd kunnen afhalen op een punt buiten Sneek.”

De wedstryd tussen SWZ-AZ geve gyn anleiding: “ Te adviseren gedurende de koopavond dicht te gaan, het gemeentehuis blijft ook gewoon open.”

Eringa mailt ferder dat: “ Er is op dit moment geen enkele aanleiding te veronderstellen dat er voor, tijdens of na deze wedstrijd problemen zullen ontstaan.”

Dęr gaan we dan mar fanút. De wearsfoarútsichten foar woënsdach binne in elk gefal goëd!!