dagboek > overzicht
Dagboek november 2012Bekiek hele maand 
 
22 november om 19:38
 
Programma Theater Sneek: 26 november tot en met 2 december

Theater Nomade: The King’s Speech

The King’s Speech was met 4 Academy Awards, 1 Golden Globe en 7 BAFTA’s de meest bekroonde film van 2010. Theater Nomade heeft de exclusieve Nederlandse rechten van de film verworven en brengt het toneelstuk, in de regie van Ab Gietelink in Theater Sneek. The King’s Speech vertelt het waargebeurde verhaal van de stotterende Britse koning George VI en zijn spraaktherapeut Lionel Logue. Zowel koning George VI, auteur David Seidler als regisseur Ab Gietelink waren stotteraars. Het toneelstuk is dan ook speciaal opgedragen aan de stotteraars.

Toneel // wo 28 nov // 20:15 uur // €23,00 // Tüöttenzaal // Theater Sneek
Kaarten en info: www.theatersneek.nl of 0515 430 580

Hans Visser e.a.: World Photo Concert

Beleef een tegelijk verstillende én confronterende reis langs Moeder Aarde in beeld en geluid. Zie een huiveringwekkende schoonheid op foto’s, gemaakt door honderden fotografen over de hele wereld. Voel u trots dat u deel uitmaakt van deze prachtige wereld, maar voel ook de schaamte van de keiharde realiteit. Twee uur fotojournalistiek in beeld en muziek waar u stil van wordt.

Concert // do 29 nov // 20:15 uur // €23,00 // Tüöttenzaal // Theater Sneek
Kaarten en info: www.theatersneek.nl of 0515 430 580

Eric Koller: Fire in the Hole

Eric Koller laat in zijn voorstelling zien dat niets menselijks ons vreemd is en wij toch proberen in paniek het tij te keren en ons keer op keer in de gekste bochten wringen om tegen beter weten in te willen ontsnappen aan het onvermijdelijke. De voorstelling zit vol met prachtige, humorvolle, fysieke, energieke miniatuurtjes. Fire in the Hole gaat van angst tot hoop, van verdriet tot vechtlust maar dankzij Koller vooral van glimlach tot hilariteit.

Komedie Theater // vr 30 nov // 20:15 uur // €20,00 // Tüöttenzaal // Theater Sneek
Kaarten en info: www.theatersneek.nl of 0515 430 580

Huub Stapel: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus

De onemanshow van Huub Stapel, gebaseerd op de bestseller van John Gray, is eindelijk op het podium in Súdwest-Fryslân! Zowel mannelijke als vrouwelijke bezoekers ervaren een avond met Huub Stapel als ‘een feest van herkenning’ dat ook nog een leidt tot meer begrip voor elkaar. Want ook al komen mannen van Mars en vrouwen van Venus, met wat meer humor en relativeringsvermogen kunnen ze op de planeet Aarde prima met elkaar uit de voeten. De voorstelling is uitverkocht, opgave voor de wachtlijst is nog mogelijk via de kassa van Theater Sneek.

Toneel // za 1 dec // 20:15 uur // Uitverkocht // Tüöttenzaal // Theater Sneek
Kaarten en info: www.theatersneek.nl of 0515 430 580