dagboek > overzicht
Dagboek november 2012Bekiek hele maand 
 
26 november om 17:18
 
UITNODIGING KERSTMARKT 2012 ARBEIDSCENTRUM

De decembermaand komt er weer aan, dat betekent dat wij onze jaarlijkse kerstmarkt organiseren op het Arbeidscentrum Sneek. De kerstmarkt vindt plaats op vrijdag 7 december van 14.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 8 december van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Het thema van deze kerstmarkt is “Scandinavië”.

We hebben ook dit jaar weer opnieuw een uitgebreid aanbod van producten. Uiteraard verkopen we ons welbekende appeltaarten en de vers bereide appelbollen.
Mooie droogbloemproducten van de Groenlijn, natuurlijk in kerststijl.Het trendy product van dit jaar is het rendier. Ze zijn te koop in verschillende materialen. Ook wij hebben een kraam waarin eigengemaakte rendieren te koop aangeboden worden, het past goed in ons thema.

Verder zijn er weer volop kramen met o.a. sieraden, houtbewerkingsproducten en woondecoraties

De catering verzorgt een heerlijk kopje koffie of thee. Onze specialiteit dit jaar zijn Zweedse gehaktballetjes en niet te vergeten onze voortreffelijke oliebollen.

Zaterdag 8 december zal vanaf 13.30 uur tot 15.30 uur de arrenslee ritjes in de omgeving maken.

Ook dit jaar zal er weer een verloting plaatsvinden. De loten worden deur aan deur verkocht maar zijn ook verkrijgbaar bij het Arbeidscentrum. Wees er snel bij want op = op! De trekking is op zaterdag 8 december om 16.00 uur en zal gedaan worden door televisie kok Reitse Spanninga!

Wij willen u van harte uitnodigen om onze kerstmarkt te bezoeken zodat u alvast kunt genieten van de kerstsfeer.

Met vriendelijke groet,

Medewerkers Arbeidscentrum Sneek