dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2013Bekiek hele maand 
 
2 jannewary om 15:06
 
Eén goeie Sneker facebookpagina is beter as twee halven:

www.facebook.com/harre.sneek


Wim Walda

Fanmňrren plaatste ik ut onderstaand blog over de Sneker facebookpagina www.facebook.com/harre.sneek Dizze pagina is opsetten deur Richard de Jonge cs.Sonder dat de mannen ut fan mekaar wisten, brocht Wim Walda end foarech jaar un gelieksoartege site in de lucht: www.facebook.com/ikbinunsneeker. Toen Wim dizze digitale overlapping sach mailde hij Richard en mij ut fňlgende:

Eind 2012 kwamen er los van elkaar en onwetend van elkaars bestaan vrijwel tegelijkertijd twee Facebookpagina's in de lucht (IkbinunSneeker en Harré Sneek) die eigenlijk allebei hetzelfde beogen: stukje nostalgie met als centraal thema SNEEK, foto's plaatsen over Sneek op een centraal punt, stukje erfgoed veilig stellen, leuke verhalen van, voor en door Snekers plaatsen.

Nou kun je wel zeggen: hoe meer hoe beter, maar als sites steeds dichter naar elkaar toegroeien en er ook hetzelfde materiaal wordt getoond, lijkt het mij veel verstandiger om er één denderend mooie site van te maken.

Dus bij deze roep ik alle mensen die de pagina IkbinunSneeker geliked hebben om hun materiaal voortaan te plaatsen op Harré Sneek en vriend van de site te worden. Op die manier komt er een prachtig historisch document tot stand waar we met zijn allen veel meer plezier aan beleven dan wanneer mensen hun foto's en commentaar op beide sites moeten plaatsen, daardoor commentaren missen en alles verwarrend wordt. Ik zelf zal ook voortaan nieuwe ( oude ) foto's op Harré Sneek plaatsen, want het gaat niet om de ego's van Richard of Wim, maar over Sneek.

Groet, Wim

Su beginne we ut jaar útstekend hearen! Eén waarskúwing foar alle lezers en koekeloerders: dizze pagina werkt ferslavend!!

Richard de Jonge