dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2013Bekiek hele maand 
 
17 jannewary om 12:23
 
Op bloate foeten over ut ies!


“ Ik daag jou uit om samen met mij 1 km op blote voeten over het ijs te lopen. Waarom? Omdat jij ook kunt wat ik kan. Ik ga jou de technieken laten ervaren voor een gezonder en weerbaarder leven.”


Dat seit Wim Hof, dy’t beter bekend staat onder de naam The Iceman. In samenwerking met Friesland Post wil Wim Hof in plak in ut Guinnes book ferovere deur met sufeul mogelek minsen op bloate foeten over ut ies te lopen.

Dit persbericht ontfing ik:

Begeleiding

Zoals zijn naam al doet vermoeden, heeft The Iceman eerder voor ijskoude uitdagingen gestaan. Hij heeft meerdere wereldrecords op zijn naam staan waaronder het blootsvoets beklimmen van besneeuwde bergen. De ervaren Iceman zal jou mentaal en fysiek voorbereiden en ondersteunen bij deze tocht.Bijdrage medische wetenschap

Met deze uitdaging levert Wim een bijdrage aan een medisch onderzoek waarbij hij tracht te bewijzen dat niet alleen hij, maar iedereen de controle over zijn autonome zenuwstelsel kan krijgen. Het beďnvloeden van het immuunsysteem zorgt ervoor dat iemand weerbaarder is voor ziektes. Onderzoekers van de Radboud Universiteit Nijmegen zullen aanwezig zijn om metingen te verrichten.

Programma:

Deelname: gratis (en voor iedere inwoner van Nederland)
Locatie: THIALF Stadion Heerenveen
Kleding tijdens loop: sportief, casual, of eigenlijk wat je maar wilt.
Datum: 26 januari
Aankomst: 15.00 uur tot 15.15 uur
Start: 15.30 uur.
Einde: 16.15 uur.

De loop zelf duurt ongeveer 12 minuten

En…na afloop een verwarmend drankje…