dagboek > overzicht
Dagboek desember 2013Bekiek hele maand 
 
3 desember om 20:09
 
Kerstconcert Euphonia Wommels en Miranda van Kralingen

Het harmonieorkest van Euphonia geeft haar jaarlijkse kerstconcert dit jaar samen met niemand minder dan zangeres Miranda van Kralingen. Dit jaar is het exact 25 jaar geleden dat Euphonia voor het laatst een kerstconcert gaf met medewerking van Van Kralingen, toen in het Dielshűs. Een mooie aanleiding om weer samen een kerstconcert te verzorgen! In de tussentijd heeft Miranda van Kralingen een grote groei doorgemaakt, zo zong zij onder andere het Ave Maria op de bruiloft van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima en is zij momenteel artistiek leider van Opera Zuid in Maastricht.

Naast de muziek met zang zal het orkest enkele werken ten gehore brengen in kerstthema. het geheel staat onder leiding van dirigent Rolf Verbeek. Vooraf aan het orkest zal het jeugdorkest van Euphonia van zich laten horen. Zij spelen diverse bekende en minder bekende kerst liederen. Het jeugdorkest staat onder leiding van dirigent Jeroen Oosterwijk.

Het concert begint om 20.00, de kerk is om 19.00 open. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Echte Bakker Posthuma (Wommels, Bolsward, Sneek) voor €10.00. Aan de deur is de entree €12.50 (€10.00 op vertoon van freonenkaart).