dagboek > overzicht
Dagboek desember 2013Bekiek hele maand 
 
13 desember om 11:54
 
Wústou even un bitsje reklame foar oans evenementen make...?

Kerstmarkt bij Arbeidscentrum Sneek met speciaal tintje


Arbeidscentrum Sneek organiseert organiseert op 13 en 14 december haar jaarlijkse kerstmarkt. De verloting die altijd aan deze kerstmarkt wordt gekoppeld, heeft dit jaar een speciaal tintje. Niet alleen gaat de opbrengst van de verkoop naar Serious Request, de trekking van de verloting wordt gedaan door Johannes Rypma, bekend van de Voice of Holland. Redenen genoeg om naar de kerstmarkt te komen!

Net als voorgaande jaren organiseert Arbeidscentrum Sneek haar jaarlijkse sfeervolle kerstmarkt aan de Westereems 6 in Sneek. De kerstmarkt vindt plaats op vrijdag 13 december van 14.00 tot 21.00 uur en zaterdag 14 december van 10.00 tot 17.00 uur. Ook dit keer vindt u er een uitgebreid aanbod van heerlijke producten en prachtige artikelen.

Johannes Rypma bij Arbeidscentrum Sneek

U kunt aan de verloting meedoen door loten te kopen die huis aan huis verkocht worden. Loopt u onze verkopers mis dan kunt u ook loten kopen bij het Arbeidscentrum. Wees er wel snel bij want op = op! De trekking van de verloting vindt plaats op zaterdag 14 december om 16.00 uur en wordt gedaan door Johannes Rypma die bekend is geworden door de Voice of Holland in 2012.

Serious Request

Ook het Arbeidscentrum van Talant gaat in actie voor Serious Request. De medewerkers en cliënten van het Arbeidscentrum zijn er trots op dat zij ook in actie kunnen komen om een steentje bij te dragen aan het goede doel. Naast de entreegelden gaat de opbrengst van de verloting en de opbrengst van enkele activiteiten - zoals schminken en een grabbelton – geheel naar Serious Request! U kunt hier dus ook uw steentje aan bijdragen.

Appeltaarten en prachtige artikelen

Uiteraard verkopen ze de welbekende overheerlijke appeltaarten en vers bereide appelbollen en voortreffelijke oliebollen. Ook vindt u er mooie droogbloemproducten en decoraties van de Groenlijn met dit jaar als thema “sterren en kerstbomen”. In de andere stalletjes vindt u o.a. mooie sieraden, een keur aan houtbewerkingsproducten en woondecoraties. De catering van het Arbeidscentrum voorziet de inwendige mens van een heerlijk kopje koffie of thee met een lekkere appelbol of appelgebak. Ook staan er een hartige versnaperingen voor u klaar.

U wordt van harte uitgenodigd om de kerstmarkt aan de Westereems in Sneek te bezoeken waar u kunt genieten van de gezellige warme kerstsfeer bij het Arbeidscentrum.

Saterdach op ut Sint Antoniusplein

Saterdach in de Skarnestraat

Sundach in de Marktstraat