dagboek > overzicht
Dagboek desember 2013Bekiek hele maand 
 
15 desember om 20:45
 
Moai rappňrt foar trener Jan Vlap

Un trener dy't ik nňch altyd fňlg is Jan Vlap. Fier jaar leden had ik ut goëd skoaten dat Jan Vlap trener bij O.N.S. wurde sú. Ik skoat un foto ( siën hierboven ) fan Jan Vlap in de kantine fan O.N.S. Ut was toen nňch nyt bekend dat Jan hoofdtrener bij myn klup wurde sú. Met O.N.S wurdde de Sneker trener kampioën fan de Hoofdklasse. Na ut kampioënskap ferliet de súksestrener ut Súderspňrtpark en wurdde trener bij ASV Dronten. Foar un soad minsen was dat toen un ferrassing, want met alle respekt foar de polderploech ut is gyn Topklasse. Jan sach echter un útdaging in de Tweedeklasser en na un halfjaar wurdt in Dronten de balaans/rappňrt opmaakt. En Jan het un prima kerstrappňrt met kregen. Ik laat ut jum hier graach lezen! Al was ut allienech mar om un soad sinise kritikasters even de moan te snoeren...

JAN VLAP VOLGEND JAAR OOK HOOFDTRAINER BIJ ASV DRONTEN!

Het bestuur en de TC senioren is blij te kunnen melden dat Jan Vlap ook het seizoen 2014-2015 hoofdtrainer blijft van asv Dronten.

Tijdens de Sinterklaasavond van de selectie maakten Jan Vlap en Andre Aasman dit samen bekend. De TC en het bestuur zijn zeer tevreden over de eerste seizoenshelft onder Jan Vlap zijn leiding!

Op de eerste plaats natuurlijk de resultaten in de competitie en beker, maar ook de grote stappen die zijn gemaakt in het groepsproces van de A-selectie.

Daarbij komt de zeer goede samenwerking met de selectie van ons tweede team. Tot slot is onder leiding van Jan Vlap een hechte technische staf tussen 1e, 2e en 3e team zichtbaar.