dagboek > overzicht
Dagboek desember 2013Bekiek hele maand 
 
27 desember om 19:25
 
Oalybollekonsert & Zilveren Kerstbal 2013

Mňrrenmiddach nyt allienech ut Oalybollekonsert fan Rolling Home en frynden mar ok de útreiking fan de Zilveren Kerstbal: de kulturele onderskeiding fan ut folk & shantykoar. Hieronder ut persbericht.


Sneek – Op zaterdag 28 december vanaf 14:30 uur verzorgt folkkoor Rolling Home uit Sneek in de Zuiderkerk aan de Rienck Bockemakade te Sneek haar jaarlijkse traditionele Oliebollenconcert. Er worden die middag niet alleen bestaande maar ook nieuwe liedjes ten gehore gebracht. Nummers die het koor onlangs heeft ingestudeerd.

Maar niet alleen Rolling Home zal zingen! Op deze middag zal ook het bekende L.U.S. koor uit Sneek onder leiding van Jos Kroon komen zingen en met hun enthousiasme zullen zij ervoor zorgen dat het een feestmiddag wordt. Daarnaast is o0k het Stedelijk Muziekkorps Sneek onder leiding van Tjeerd Verbeek uitgenodigd.

Een van de hoogtepunten van deze middag is de uitreiking van de Zilveren Kerstbal 2013, een onderscheiding voor iemand die zich op cultureel gebied voor de stad Sneek heeft onderscheiden. Na aftrek van alle kosten gaat de netto opbrengst naar Serieus Verzoek Sneek. De presentatie is in handen van de Henk van der Veer.

•Oliebollenconcert folkkoor Rolling Home
•Zaterdag 28 december 2013
•Aanvang 14.30 uur
•Toegangsprijs 10,00
•Zuiderkerk aan de Rienck Bockemakade 7 in Sneek
Voorverkoop bij Sigarenmagazijn Sipma aan het Schaapmarktplein 13 in Sneek of via info@rollinghome.nl

Foarech jaar ontfing de Blauhúster Dakkappel de Zilveren Kerstbal. Wie krijt dizze kulturele pries dit jaar? Mňrrenmiddach wurdt ut bekend maakt!