dagboek > overzicht
Dagboek ňktober 2014Bekiek hele maand

25 ňktober om 17:44

Bonuspunt O.N.S. Boso Sneek tegen HHC Hardenberg

Sneek- Een dramatische slechte start vanmiddag van O.N.S. Boso Sneek tegen HHC Hardenberg, binnen zeven minuten stond de 0-2 op het scorebord. Gersom Klok wist wel raad met een te korte terugspeelbal van Jacob Noordmans en tekende in de vierde minuut de openingstreffer voor de Hardenbergers aan. Nog geen drie minuten later verdubbelde Klok de stand in Hardenbergs voordeel door opnieuw een communicatiefout af te straffen: 0 – 2!

Een afgang dreigde op dat moment voor O.N.S., maar de ploeg knokte zich terug in de wedstrijd en het was gelegenheidsspits Ale de Boer die na een halfuur de aansluitingstreffer scoorde. Vanaf dat moment was O.N.S. op z’n minst gelijkwaardig aan HHC. Na de thee was het Rolf Dijk, die op de plaats van te laatkomer ( !! ) Curtey Gonzales speelde, knap de 2-2 liet aantekenen.

De oranjehemden gaven nog vol gas om een overwinning uit het vuur te slepen, maar langzaam vloeiden de krachten weg. Ook HHC Hardenberg drong niet meer aan, zodat de 2-2 ook de eindstand werd. Een bonuspunt voor O.N.S., dat op de elfde plaats staat.