dagboek > overzicht
Dagboek maart 2015Bekiek hele maand 
 
11 maart om 12:10
 
Lions Night 2015 in Theater Sneek


Sneek – Zaterdag 21 maart 2015 organiseert de Lionsclub Sneek voor de derde keer de Lions Night 2015 in Theater Sneek. Voor u treden op: het pop en jazz orkest DeBasic XL uit Sneek met als solisten de drie Frisse Friese Meiden en de musicalzangeres Antje Monteiro met haar dochter Romy, bekend van de Voice of Holland ( foto ). Na afloop is er in de foyer een afterparty met een optreden van de zangeres Naomi.

DeBasic XL treedt op in de metropool bezetting en garandeert een gevarieerd programma. De combinatie van een ritmesectie met blazers en strijkers biedt mogelijkheden voor vele muziekstijlen. De solisten Antje en Romy Monteiro zijn enthousiast en u kunt dan ook rekenen op een programma dat bestaat uit musical, big band swing, ballads maar ook bekende songs van Celine Dion, Whitney Houston, Adčle en anderen. Het 40 koppig orkest met 5 zangeressen belooft spektakel en Antje & Romy verheugen zich op het optreden met dit orkest onder de bezielende leiding van dirigent Theo Brouwer.

De Lionsclub Sneek besteedt de volledige opbrengst van deze avond aan een goed doel: een bijdrage in de kosten van aanschaf van laptops voor kinderen van 8 tot 12 jaar uit minder draagkrachtige gezinnen, die in het basisonderwijs steeds meer hiervan gebruik moeten maken. Dit is een specifiek project van de Stichting Leergeld. Voor dit doel is er een samenwerking tot stand gekomen tussen de Lionsclub Sneek en de Bridgesocieteit Sneek die in dit kader op zaterdag 14 maart de GoedeDoelenDrive organiseert.

De Lionsclub Sneek nodigt iedereen uit op 21 maart erbij te zijn. De kaarten voor deze avond ŕ €25,00 kunt u bestellen op sneek@lions.nl of zijn verkrijgbaar bij de kassa van het theater. Uw komst naar de Lions Night betekent een rechtstreekse bijdrage aan het goede doel.