dagboek > overzicht
Dagboek júny 2015Bekiek hele maand 
 
6 júny om 21:38
 
Groei en Bloei open tuinen in Sneek e.o.

Op zaterdag 20 juni a.s., tijdens de nationale tuinenweek” organiseert Groei en Bloei Afdeling Sneek van 10.00-17.00 uur weer haar jaarlijkse open tuinen activiteit. Tijdens deze activiteit zetten tuinliefhebbers hun eigen tuinen open voor het publiek.

Dit jaar is er gekozen voor een open tuinenroute die gemakkelijk met de fiets te doen is.

Start van de open tuinen route 2015 is in de tuin van Fam.W.Snapper aan de Bonserdyk 2. te Sneek.
In deze tuin kunt u onder het genot van een gratis kopje koffie of thee de op papier verkrijgbare route op uw gemak bekijken en voor u zelf een leuke volgorde bepalen. Vijf directe buren van de heer Snapper hebben ook hun tuinen open gezet zodat u die tuinen zelfs te voet kunt gaan bezichtigen.

Ook zullen er door vrijwilligers van Groei en Bloei mooie bloemstukjes worden gemaakt en verkocht waarvan de opbrengst volledig naar de Nierstichting gaat. Uiteraard kunt u ter plaatse ook een vrijwillige bijdrage aan de Nierstichting doen .

Er zijn totaal 12 tuinen te bezichtigen in Sneek en Hommerts. Alle tuinen zijn weer anders. De ene is landelijk , de andere is een echte stads tuin en een derde tuin heeft een mooie vijver er is een rijk bloeiende tuin bij eentje mett heel veel rijk bloeiende bloembakken wat zorgt voor een enorme bloemenpracht .

Kortom er is voor iedereen veel te zien en te beleven. In een leuk gesprek met de tuineigenaren kan je de meest mooie tuinverhalen te weten komen .

Wanneer: Zaterdag 20 juni 2015 10-17.00 uur toegang is voor iedereen gratis

Nadere informatie en route staat ook op www.sneek.groei.nl of via e-mail aan te vragen groei.sneek@tele2.nl