dagboek > overzicht
Dagboek júny 2015Bekiek hele maand 
 
8 júny om 11:13
 
ActivityRun op Veemartterrein in Sneek ter ondersteuning aangepast sporten

SNEEK- Zaterdag 13 juni is de ActivityRun tussen 10.00-14.00 uur op het Veemarktterrein in Sneek. De ActivityRun wordt georganiseerd door Stichting Activity Foundation in samenwerking met Sportclub F en F The Inner Way en is het jaarlijkse sponsorevenement van de Sneker stichting ter ondersteuning van Vereniging voor Aangepast Sporten Fit Door Sport uit Sneek. Naast dat de verschillende leden van Sportclub F en F in verschillende groepen voor het goede doel zullen gaan hardlopen. Is er een van alles te doen op het Veemarktterrein. Om 10.00 uur is er een Taikyoko Sono Ichi Challenge en om 10.15 uur doet Dansstudio Boombox! een demo Hip Hop Dance.

Daarnaast zijn er allemeaal extra activiteiten zoals bijv. een springkussen, airbrush tattoos, klimtoren, boogschieten, buksschieten m.m.v. schietsportvereniging Duel, bbq, terras en om 12.45 uur een liefdadigheidsveiling met spetterende items w.o. een rondvlucht, ballonvaart, kunstuitleen abonnement en paintball arrangement.

De opbrengst van de sponsorloop en de veiling komt ten bate van FDS. Verder is er muzikale omlijsting die wordt verzorgd door de Sneker zangeres Emma Wijers (van o.a. Royal Flush) en zal de bekende Leeuwarder rapper en R&B zanger Cyrillo om 12.30 uur een optreden komen geven. Rond de klok van 13.45 uur zal Wethouder Sportzaken Durk Stoker de Activitycheque overhandigen aan de bestuursleden van Fit Door Sport en rondt hiermee de ActivityRun af.