dagboek > overzicht
Dagboek júny 2015Bekiek hele maand 
 
10 júny om 11:36
 
Saanskulpturen in anbou!

Fanmňrren sach ik een fan de saanskulpturebouwers druk bezech op ut foarmalech Flexa-terrein. Syn somerhoedsje krekt boven de rane fan de skutting út. Ut bleek Sikke Bart Frieling te wezen dy't druk doënde is met syn kreasy fan de Big Ben-de Martinitoaren & de Waterpoart. De Groaninger kunstenaar genoat met folle teugen fan ut werk węr't hij passyfol met bezech is. Hieronder ferdere info fan ut festival:

" Het festival vindt plaats in Sneek, van 13 juni tot 20 september, en het thema van deze editie van het Zandsculpturen Festival is "EEN REIS ROND DE WERELD". Het festival bestaat uit een tentoonstelling van Zandsculpturen tot wel 8 meter hoog, die gemaakt zijn door professionele kunstenaars uit binnen- en buitenland.

Voor het Zandsculpturen Festival Friesland zal in ongeveer twee weken tijd ruim 800.000 kilo zand omgetoverd worden tot een magische wereld van indrukwekkende zandsculpturen. Het thema 'Een reis rond de wereld” zal in de breedste zin van het woord vorm geven aan het festival. Nadat u uw ticket heeft ontvangen reizen we langs o.a. de architectuur van Europa, het wildleven in Afrika en de tempels van Azië.

Daarnaast is er natuurlijk nog veel meer te beleven: workshops voor alle leeftijden, live demonstraties, vele interactieve fotomogelijkheden, een zandbak voor de kleintjes, teambuilding voor bedrijven, en ook is er uiteraard een terras om te kunnen genieten van een lekker drankje bij het Zandpaviljoen van onze horecapartner: Hotel & Restaurant de Daaldersplaats.

Op diverse data zullen bekende en minder bekende Zandsculptuur Bouwers hun kunsten vertonen tijdens live-demonstraties! Ook zal de evenementen kalender weer goed gevuld zijn dus houdt de agenda online in de gaten! Uiteraard zijn er op aanvraag ook rondleidingen, workshops, verjaardagsfeestjes, productlanceringen en kinderfeestjes mogelijk."

Bron www.zandsculpturenfriesland.nl