dagboek > overzicht
Dagboek júny 2015Bekiek hele maand 
 
11 júny om 21:48
 
Bob Schepers onder voorbehoud naar O.N.S.-Boso Sneek!

Vanavond is bekend geworden dat Bob Schepers naar O.N.S. Boso Sneek komt! De linksbuiten van SC Cambuur heeft een contract voor 1 jaar bij de Sneker Topklasser getekend. Mocht het zo zijn dat er alsnog een aantrekkelijke club uit het betaalde voetbal in Schepers geďnteresseerd zijn dan heeft de Leeuwarder tot 1 september de mogelijkheid om onder het 1 jarige contract vandaan te kunnen. Schepers gaat naast het voetballen ( of andersom? ) psychologie in Groningen studeren.

Wie is Bob Schepers?

Schepers begon het seizoen 2008-2009 in de B-jeugd van SC Cambuur-Leeuwarden Op dinsdag 24 februari 2009 tekende hij een driejarig contract. Vanaf dat moment trainde hij een keer in de week mee met het eerste van Cambuur. Hij debuteerde op zeventienjarige leeftijd in het eerste elftal van Cambuur. Kort daarna werd hij definitief overgeheveld naar Cambuur 1. Hij werkte in juli 2010 een vijfdaagse stage af bij Everton, maar tot een overgang kwam het niet. Op vrijdag 14 januari 2011 scoorde Schepers zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal. Dit gebeurde tegen FC Dordrecht.

Op 30 augustus 2011 bereikt FC Utrecht een akkoord met SC Cambuur. Bob Schepers tekent een contract van drie jaar met een optie van nog twee jaar. Ondanks het akkoord blijft Bob Schepers in het seizoen 2011/2012 toch bij SC Cambuur spelen. Bob Schepers wordt voor één seizoen verhuurd aan SC Cambuur. Op 31 januari 2014 werd Schepers opnieuw voor een half jaar verhuurd aan Cambuur.

Schepers is actief als jeugdinternational en speelt sinds 2009 voor het Nederlands voetbalelftal onder 17. Op het Europees Kampioenschap voor spelers onder 17 in 2009 haalde hij met het Nederlands elftal de finale. Die werd in de verlenging verloren van Duitsland.

Laatste info van Wikepedia