dagboek > overzicht
Dagboek september 2015Bekiek hele maand 
 
14 september om 15:32
 
JOOP ATSMA TE GAST IN HET GESPREK VAN SNEEK

SNEEK – De volgende editie van het Gesprek van Sneek vindt aanstaande zondag, 20 september plaats. In het verleden kwamen al vele bijzondere gasten en bekende sprekers naar Café Vellinga. Aanstaande zondag is de beurt aan CDA-prominent Atsma als speciale gast om ditmaal te komen spreken.

Is het CDA bezig met een wederopstanding? Wordt Buma de volgende minister-president? Hoe ziet hij de rol van de Eerste Kamer? Maar ook vragen we aan wielerfanaat over de toekomst van de Enecotour in Bolsward. Beviel het dit jaar? En zien we Tom DuMoulin volgend jaar aan de start? Kortom, genoeg te bepraten bij Het gesprek van Sneek.

Joop Atsma (1956) is sinds 9 juni 2015 Eerste Kamerlid voor het CDA. Hij was van 14 oktober 2010 tot 5 november 2012 staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu in het kabinet-Rutte I. Van 19 mei 1998 tot 14 oktober 2010 was hij Tweede Kamerlid. In de Kamer hield hij zich bezig met sport, landbouw, voedselkwaliteit, media en de Waddenzee. Hij was voorzitter van de vaste commissie voor Verkeer en Waterstaat en voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Hij komt naar Sneek om met Jacques Monasch en de vele bezoekers in Café Vellinga te praten over Prinsjesdag en de miljoennennota.

Op 20 september 2015 vindt het Gesprek van Sneek plaats. Deze populaire talkshow wordt gehouden in Veemarktcafé Vellinga te Sneek. Het volledige programma staat op de website www.gesprekvansneek.nl aangekondigd. Hier vindt u ook meer informatie over de gasten en de locatie.

Ook kunt u meer informatie verkrijgen door te volgen op Twitter: @hetgeprekvan en via Facebook: www.facebook.com/GesprekvanSneek . Om 16.00 uur opent Nico Vellinga zijn deur van het café. Het Gesprek van Sneek begint dan, net zoals iedere editie, om 16.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. En, zoals altijd, is iedereen voor Studio Sport weer thuis!