dagboek > overzicht
Dagboek september 2015Bekiek hele maand 
 
18 september om 12:31
 
Citymarketing

Foarech jaar september had ik un digitaal interview met de Sneker ondernimmers Bas Hollenberg, Egon Diekstra en Bauke Algera. Ut ging over citymarketing. Fandaach staat in ut Friesch Dagblad te lezen dat de Sneker ondernimmers effektiever samenwerke wille. Nou jum kan ut self even leze.
Toen ik ut lezen had, docht ik 'ferrek dęr hew ik ut foarech jaar ok met un paar lui fan kwisekwaansy over had. Ut interview wurdde públiseard in Fryslân Markant. Amper ňf gyn reaksy op kregen toen. Su gaan dy dingen, andere dingen gaan wear anders. Leek mij tňch nyt raar om Bas Hollenberg hier nňch even te sitearen, wat hij un jaar leden al ferkondegde. Soms duurt ut in Sneek even langer...

Hier de mening fan Bas Hollenberg út september 2014:

"Citymarketing Sneek moet professioneler!

Een nog betere Citymarketing voor Sneek hoe doe je dat? Fryslân?

Volgens Bas Hollenberg, eigenaar van Grand Café De Walrus in Sneek en Leeuwarden, kan de marketing in de Waterpoortstad alleen maar naar een hoger plan gebracht worden door een professionele organisatie. Hollenberg: “ Er is momenteel een werkgroep Toeristisch Huis bezig om een advies naar het gemeentebestuur te schrijven wat volgens de groep de beste weg is om Sneek en de gemeente te promoten.

Ik ben twee keer aangeschoven en volgens mij is het allerbelangrijkste dat er eerst een professionele betaalde kracht op komt te zitten. Nu zitten er een handvol ondernemers in de werkgroep die het zelf vreselijk druk hebben in hun bedrijven en zelf ook weer in allemaal andere besturen en stichtingen zitten. Dat moet beslist anders, anders lukt het je niet om de stad beter te promoten.”