dagboek > overzicht
Dagboek ňktober 2015Bekiek hele maand 
 
5 ňktober om 15:15
 
Power Frouwen

In ut MKB fan Sneek binne de laaste tiid un antal powerfrouwen goëd bezech. Frouwen dy't mekaar węr't mogelek steune en helpe, stimuleare en anfitere. Een fan dy keigoeie frouwen is Marieke Agricola.

Woënsdach a.s. fiere Marieke en Anita & Mariska ut earste lustrum fan hun kledingwinkel Ziggo Fashion op ut Groatsaan. Fan harte!!

Hierbij de fleurege mailing dy't Ziggo útgaan laat:


Dag lieve mensen,

Woensdag 7 Oktober bestaat Ziggo Fashion alweer 5 jaar waar wij reuze trots op zijn!!Wat hebben we al 5 jaar mogen genieten van jullie lieve mensen......en wat hopen wij dat er nog vele vele jaren zullen volgen.
Zonder jullie waren wij er niet meer geweest.....en wat zijn wij jullie dankbaar. Elke dag gaan wij met plezier naar " het winkeltje" toe en maken er een feestje van,
want zo ervaren wij een dag bij Ziggo Fashion!!!
5 prachtige jaren waar wij as woensdag zeker even bij stil staan. Deze dag willen wij daarom ook niet zomaar voorbij laten gaan. Dit willen wij samen met jullie vieren.

Deze feestelijke dag zijn wij extra lang open van 10.00 tot 21.00 zodat jullie allemaal in de gelegenheid worden gesteld om langs te komen en dit met ons te vieren.
Overdag staat er heerlijke koffie of thee met allemaal lekkernijen van " Bakkerij Posthuma " van het Sint Antoniusplein 37 uit Sneek voor jullie klaar.'s Avonds vanaf 18.30 hebben we een heerlijke biologische proeverij
van " Natuurlijk Bij Agnes " uit de Wijde Noorderhorne 14 A uit Sneek.

Voor elke betalende klant staat er een goed gevulde goodybag klaar met een cadeau. Ook kunnen jullie een slinger geven aan het draaiend rad waar prachtige prijzen zijn te winnen.
Om maar even wat te noemen , Ilse Jacobsen laarzen, beathypakket van Ilse Jacobsen,een clutch van Legend, gewatteerde jacks van Sparkz, oorbellen van HINTH, panty's van Sneaky Fox, sokken van Ballonet's sleutelhangers van HI-DI-HI, gave mokken van Who,s That Girl, bekers voor onderweg van Pepe Jeans, sportflessen van Bench,handwarmers van LIEN, proefsessie van Easyslim.

Maar wat helemaal te gek is.....aan het eind van de avond trekken wij 3 winnaars uit de pot die van top tot teen helmaal in het nieuw worden gestoken door Ichi, B Young of Who,s That Girl.

Deze dag wil jij toch niet misssen......!!

We zien jullie graag as woensdag tussen 10.00 en 21.00.

Liefs Marieke , Anita en Mariska Ziggo Fashion Grootzand 7 Sneek