dagboek > overzicht
Dagboek ňktober 2015Bekiek hele maand 
 
28 ňktober om 07:46
 
Programma Theater Sneek

De toverketel van Swiegel Miegel – Hilbert Geerling

Op woensdag 4 november maken we in Theater Sneek kennis met Swiegel Miegel. Ze is lelijk en achterbaks, eet kinderen en verandert volwassenen in kikkers. Maar dan ziet ze op een dag prins Jawelneenietus de 4e. Swiegel Miegel is op slag verliefd en vraagt of hij met haar wil trouwen. Wanneer hij weigert neemt ze hem mee het bos in en wij gaan in opdracht van de koning op zoek naar de prins.

Familievoorstelling // wo 04 november 2015 // 15.00 uur // € 15,- // Noorderkerkzaal, ingang Oud Kerkhof 11 // Theater Sneek. Kaarten en info: www.theatersneek.nl of 0515 430 580.

Grűn – Tryater (in de Lawei)

Tryater viert haar 50-jarig jubileum met de voorstelling Grűn. Over twee boerenfamilies die al drie generaties op en van het land leven en een zoektocht naar het leven met al zijn nuances en complexiteit. De Friestalige voorstelling staat in de nieuwe grote zaal van schouwburg De Lawei te Drachten, maar Tryater wil het jubileum graag met al haar publiek vieren. Daarom rijdt er op 4 november vanaf Theater Sneek een bus naar Grűn.

Toneel // wo 04 november 2015 // 18.05 vertrek bus // Schouwburg De Lawei Drachten. Kaarten via www.lawei.nl

Blue Technology – Another Kind of Blue

Choreograaf David Middendorp, wereldberoemd door zijn choreografie in het programma America’s Got Talent, laat op 5 november zijn nieuwe stuk zien. Dans en techniek versmelten op verbluffende wijze. Middendorp dompelt de toeschouwer onder in het spanningsveld tussen de mens en zijn moderne omgeving. Blue Technology is een overrompelend stuk, vol spanning en fantasie, dat niet in een hokje te plaatsen valt.

Dans // do 05 november 2015 // 20.15 uur // € 22,- // Tüöttenzaal, ingang Westersingel 28 // Theater Sneek. Kaarten en info: www.theatersneek.nl of 0515 430 580.

Scrum – Tunes of life

Volgens Scrum worden de mooiste liederen en de sterkste verhalen in de pub geboren. Ook worden er nieuwe vriendschappen gesloten, oude meningsverschillen uitgesproken en het glas steevast geheven. Oude tradities en nieuwe liederen passeren de revue in deze voorstelling die een weerspiegeling is van het leven.

Muziek // za 07 november 2015 // 20.15 uur // € 22,- // Tüöttenzaal, ingang Westersingel 28 // Theater Sneek. Kaarten en info: www.theatersneek.nl of 0515 430 580.

Buffet tussen Parijs en New York

Op zondag 8 november heeft Theater Sneek een speciale actie: deze dag kunt u niet één maar twee voorstellingen muziektheater zien en tussendoor ook nog genieten van een klein buffet! We beginnen de reis in Parijs. Nadja Filtzer brengt in ‘Vive Piaf’ een ode aan de granddame van het Franse Chanson, Edith Piaf. De voorstelling vertelt haar levensverhaal in muziek en theatertekst. Na het buffet landen we in New York, waar we met de voorstelling ‘New York Round Midnight’ worden meegenomen naar het roerige nachtleven in de beroemde clubs rond Broadway. Naast een combi-ticket zijn kaarten voor de voorstellingen ook los te bestellen

Muziektheater // zo 08 november 2015 // 16.00 uur: Vive Piaf, 17.30 uur: Buffet, 19.30 uur: New York Round Midnight // Combiticket: € 44,50 // Tüöttenzaal Theater Sneek. Kaarten via 0515 430 580 en info: www.theatersneek.nl.