dagboek > overzicht
Dagboek maart 2016Bekiek hele maand 
 
4 maart om 14:39
 
We lęge Simone in'e watten

De horeca in Sneek heeft samen met Theater Sneek de handen ineengeslagen om Simone Kleinsma als supergast te verwelkomen in Sneek. Reden hiervoor is haar bijdrage om de stad opnieuw op de kaart te zetten. Simone speelt in haar laatste one women show ‘Simone!’ het bekende lied van drs. P. ‘Sneker Café’. Ze vertolkt het en blaast er nieuw leven in. Door haar lange tour door heel Nederland in talloze uitverkochte theaters bewijst zij hier Sneek een fenomenale, promotionele dienst mee.

Dit is niet alleen door landelijke recensenten, maar ook door ondernemers in Sneek niet onopgemerkt gebleven. De horeca, verenigd in Sneek Promotion, wil haar belonen voor haar bijdrage. Gastvrij Sneek legt Simone Kleinsma een lang weekend volledig in de watten. De ondernemers staan garant voor een onvergetelijk verblijf voor de diva in de Elfstedenstad. Een geheel verzorgd lang weekend inclusief diners, lunches, high tea, een zeilclinic op het Sneker meer, bezichtiging van het skűtsje de Sneker Pan en een verblijf in een vier sterren hotel.

Verder ontvangt Simone een rondleiding door de stad onder leiding van een stadsgids en een stoomcursus Snekologie verzorgd door stadsdichter Henk van der Veer. Als hoogtepunt is er een bezoek gepland aan het bewuste Sneker Cafe waar Drs P. destijds de inspiratie voor dit curieuze lied heeft opgedaan. Daar zal Simone een onvergetelijk optreden bijwonen verzorgt door Musicalopleiding Muzt door leerlingen van Kunstencentrum Atrium.

Na afloop van haar optreden in Theater Sneek op donderdag 10 maart wordt het pakket op ceremoniële wijze aangeboden. Richard Visser, vertegenwoordiger van de ondernemers: “Simone brengt Sneek op positieve en sympatieke wijze door het hele land voor duizenden bezoekers onder de aandacht. We zullen er alles aan doen om van haar verblijf een onvergetelijke ervaring te maken!”

(Foto Govert de Roos)
Simone! // Theatershow // do 10 maart 2016 // 20.15 uur // € 29,50 // Tüöttenzaal // Theater Sneek. Kaarten en info: www.theatersneek.nl of 0515 430 580.