dagboek > overzicht
Dagboek maart 2016Bekiek hele maand 
 
25 maart om 09:11
 
Het Sneek is Meer magazine 2016 is verschenen

Het toeristisch magazine Sneek is Meer 2016 wordt voor het paasweekend uitgeleverd aan toeristische bedrijven in Sneek zodat ze hun gasten, die Sneek in het paasweekend bezoeken, van toeristische informatie kunnen voorzien.

Het magazine Sneek = Meer (Sneek is Meer) is een vervolg op de eerder uitgegeven Sneek Magazines. De grote publieksevenementen die in Sneek georganiseerd worden, door de diverse partijen vertegenwoordigd binnen Sneek Promotion, worden sinds begin dit jaar gepromoot in één herkenbare stijl en 1 slogan ‘Sneek is Meer’.
Het nieuwe toeristische magazine is nu doorgetrokken in de nieuwe huisstijl om de herkenbaarheid van de slogan Sneek is Meer verder te vergroten. De website www.sneekismeer.nl zal later dit jaar op deze huisstijl overgaan.

Het magazine Sneek = Meer (Sneek is Meer) is hét toeristisch inspiratiemagazine voor Sneek en omstreken. In het magazine Sneek = Meer komen onder meer onderwerpen aan bod zoals bezienswaardigheden en historie van Sneek, mogelijkheden voor lekker eten en uitgaan, aandacht voor winkelen, lokale producten en activiteiten, watersportmogelijkheden en faciliteiten, slechtweer voorzieningen en mogelijkheden met groepen in Sneek. De stadsplattegrond met de musea en andere high-lights van Sneek staan handig in het middenkatern en ook de praktische adressen voor de toerist ontbreken niet. Er is weer ruim aandacht voor de evenementen in 2016 in Sneek maar ook van de regio, want er is weer genoeg te doen voor jong en oud in Sneek en omstreken.

Het magazine van 84 bladzijdes verschijnt in een oplage van 25.000 exemplaren en wordt kosteloos verspreid via de VVV’s en toeristische informatie punten in de gemeente Súdwest-Fryslân en via recreatieve bedrijven, restaurants, winkels, watersportbedrijven, hotels, campings en andere verblijfsaccommodaties in de regio. Het magazine wordt ook verspreid via diverse (inter)nationale beurzen.