dagboek > overzicht
Dagboek april 2016Bekiek hele maand 
 
14 april om 15:26
 
Office IT gaat samen met Rienk! Automatisering

SNEEK - Begin april heeft Office IT uit Sneek Rienk! Automatisering uit Joure overgenomen.
Eigenaar Rienk van Terwisga is tot dit besluit gekomen om zijn klanten optimaal gebruik te laten maken van de snel op elkaar volgende ontwikkelingen in de IT branche. Office IT kan zijn klanten hierin beter ondersteunen. Ook het personeel van Rienk! Automatisering is in dienst gekomen van Office IT en vanaf nu beschikt Joure over een Office IT service punt, waar klanten terecht kunnen voor alles op het gebied van kantoorinrichting, - artikelen en automatisering.

Office IT is een modern automatiseringsbedrijf uit Sneek met 10 jaar ervaring in slimme IT-oplossingen voor midden en kleinbedrijf en gespecialiseerd in online IT-oplossingen. De uitbreiding biedt voor Office IT de mogelijkheid om nog meer focus te leggen op het ontwikkelen van nieuwe (online) diensten.

Komende periode werken Office IT en Rienk! samen aan een soepele overgang van de klanten van Rienk! want de klant komt natuurlijk op de eerste plaats!

Foto:Rienk van Terwisga en de 3 directieleden van Office IT. Van links naar rechts: Frank Roffel, Stefan Ooms, Rienk van Terwisga, Nick Betgem