dagboek > overzicht
Dagboek augustus 2016Bekiek hele maand 
 
31 augustus om 16:10
 
Start kaartverkoop ‘mysteriegast’ Theater Sneek

De kassa van Theater Sneek zal op maandag 5 september van 8.00 tot 10.00 uur speciaal haar deuren openen voor de start kaartverkoop van een ‘mysteriegast’. Het gaat om een bekende cabaretier die op vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017 twee voorstellingen zal geven. Wie dit is, blijft tot 5 september 8.00 uur een verrassing. “Maar dat het de moeite zal zijn om met een slaapzak voor de deur te gaan liggen, kan ik u verzekeren,” aldus theaterdirecteur Ben van der Knaap.

De verwachting is dat de kaarten binnen een mum van tijd uitverkocht zullen zijn. De kaarten zijn uitsluitend aan de deur van Theater Sneek te verkrijgen. Mochten er dan nog kaarten overblijven, dan worden die in de reguliere verkoop beschikbaar gesteld op dinsdag 6 september om 11 uur.

In de brochure van Cultuur Kwartier Sneek die afgelopen mei uitkwam, werden de verrassingsoptredens al aangekondigd. Men kon een gokje wagen om de naam van de cabaretier te raden en zo kans te maken op één vrijkaart. De winnaar van deze actie wordt tevens op 5 september bekend gemaakt.