dagboek > overzicht
Dagboek desember 2016Bekiek hele maand 
 
11 desember om 21:24
 
Jamsessie Bakkersdochter met Elske DeWall super geslaagd

Sneek – Zo’n vijf jaar organiseert Erica Boers van de Bakkersdochter Jamsessies in haar Café De Bakkersdochter. Vanmiddag was dat met special guest Elske DeWall. Een absolute publiekstrekker zo bleek, want het gezellige Café in de Scharnestraat zat bomvol tijdens deze jamsessie. “Ik was vanmorgen echt wel wat gespannen over deze bijzondere uitvoering van de jamsessie”, zo vertelde de uitbaatster van het café.

“Elske is toch wel een bekende zangeres en het is altijd maar afwachten hoe zo’n spontane sessie verloopt!” Vlak na afloop van het miniconcert was wel duidelijk dat een dergelijke opzet voor herhaling vatbaar is. DeWall genoot zichtbaar met volle teugen en de basisband van deze middag bestaande uit Rob Taekema (bas), Johannes Blanksma (drums), Tim Ouw (keybord) en Herman Frank(gitaar) niet minder.

Het publiek dat op deze jamsessie was afgekomen stak het enthousiasme niet onder stoelen of banken. En Elske? Die was vooraf, zoals voor elk optreden, ook beslist gespannen, maar eenmaal ‘los’ was daar niet meer van te merken.

Voor De Bakkersdochter was het optreden van DeWall een enorme boost om door te gaan met de jamsessies, waarbij ook deze middag weer dankbaar gebruik gemaakt werd van het ‘open podium’.

De fantastische basisband, Erica & Marijke van de Bakkersochter en Elske DeWall