dagboek > overzicht
Dagboek desember 2016Bekiek hele maand 
 
16 desember om 14:08
 
Lekkere Scoop: Fiftysix in pand Scheer & Foppen

Sneek - Bas Hollenberg en Arjen Rusticus hebben samen met Fiftysix het karakteristiek pand van Scheer & Foppen op de hoek van het Grootzand/Leeuwenburg gekocht. “Er gingen de wildste verhalen rond wie en wat er allemaal in het lege pand zou komen. Wij willen met dit nieuws een einde maken aan die geruchtenstroom. Fiftysix gaat in het onderste gedeelte een kledingwinkel realiseren.

En op de bovenverdieping komen appartementen. Hoeveel dat er gaan worden is nu nog niet bekend, we zijn druk bezig met de tekeningen. Uiteraard zullen de nodige vergunningen ook nog af gegeven moeten worden. Het gemeentebestuur is overigens heel enthousiast over onze plannen”, zo liet Hollenberg ons weten.

“Als dit pand in een andere plaats had gestaan, waren we er zeker niet aan begonnen. Het is een unieke locatie en als voormalig uitbaters van De Walrus zagen we liever ook niet nog een horecabestemming voor het pand, zo eerlijk zijn we dan ook wel. Fiftysix is een solide en prima partner om mee samen te werken. Bovendien willen we van de verdieping ook iets moois maken, dat donkere hol stond mij al lang niet aan”, aldus Hollenberg.

Er zal zo snel mogelijk in het nieuwe jaar worden begonnen met de aanpassingen van het pand, maar dat kledingwinkel Fiftysix haar deuren in het voorjaar zal openen is zeker.