dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2017Bekiek hele maand 
 
7 jannewary om 16:35
 
Tjalco de Witte als nieuwe hoofdsponsor O.N.S. gepresenteerd

Vanmiddag hebben Tjalco de Witte, van het ijsmerk De Witte Lakenvelder, en O.N.S. voorzitter Harm de Wagt hun handtekeningen gezet onder een driejarig contract dat De Witte als hoofdsponsor van de Sneker voetbalclub verbindt.

Door het aangaan van het hoofdsponsorschap van de ambitieuze Sneker derde divisie club hoopt De Witte meer naamsbekendheid te krijgen voor zijn bedrijf dat in Jutrijp gevestigd is. “Ik heb verder een verleden als O.N.S.’er doordat ik er in de jeugd heb gespeeld”, aldus De Witte. Vanaf 1 juli a.s. is De Witte Lakenvelder de hoofdsponsor van cvv O.N.S.

O.N.S. verleden

Dat de nieuwe hoofdsponsor een verleden met O.N.S. heeft laat bovenstaande foto zien. Tjalco de Witte als speler van O.N.S. 7 helemaal rechts staand op de foto. Foto is volgens 'mister O.N.S.' Wim Deenik uit het seizoen 1964-1965.

Chris de Wagt hoofdtrainer O.N.S.

Chris de Wagt ondertekende vanmiddag een contract als beoogd hoofdtrainer van de Sneker voetbalclub. De Wagt wordt de opvolger van trainer Richard Karrenbelt.

Verder ondertekende Marcel Frankena een contract dat hem langer als hoofd jeugdvoetbalzaken aan O.N.S. verbindt.

De oefenwedstrijd tegen vv Genemuiden werd vanmiddag afgelast omdat het veld door de sneeuwlaag niet bespeeld mocht en kon worden. Volgende week is de herstart van de competitie voor O.N.S. Boso Sneek.