dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2017Bekiek hele maand 
 
14 jannewary om 18:20
 
Gelijkspel O.N.S. Boso Sneek – Quick Boys in winterwonderland landschap

Onder winterse omstandigheden, vooral in de laatste tien minuten waar een flinke hagelsneeuwbui spelers en publiek geselden, hebben O.N.S. en Quick Boys de punten gedeeld met 0-0. Daarbij meteen de aantekening dat het absoluut geen saaie 0-0 wedstrijd was op het Zuidersportpark. Over en weer kregen beide teams mogelijkheden, maar zowel keeper Volken Huisman ( later uitgeroepen tot Man of the Match ) van O.N.S. als zijn collega Martijn de Zwart wisten niet van wijken.

Voor O.N.S. kregen spits Yume Ramos en invaller Danny Kamstra de mogelijkheid om de score te openen. Helaas het mocht niet zo zijn.
Het spel van O.N.S. was onder de winterse omstandigheden van deze middag beslist meer dan voldoende tegen een op papier sterkere tegenstander.

Quick Boys, net terug van een 30.000 euro (!)kostende trainingstrip naar warmere oorden, maakte zeker niet aansprak op de volle winst.

Door het gelijkspel handhaafden de Snekers zich met 24 punten uit 19 wedstrijden onderaan de middenmoot van de ranglijst.

Volgende week, ijs en weder dienende, is de Friese derby in de derde divisie tegen Harkemase Boys. De Boys wonnen met 2-3 de uitwedstrijd bij Jong Almere FC en staan door dit resultaat nu twee punten boven O.N.S.

O.N.S. TV