dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2017Bekiek hele maand

28 jannewary om 18:07

O.N.S. scoort half dozijn doelpunten tegen VVOG: 6-0 winst!

Een ware galavoorstelling maakte O.N.S. Boso Sneek er vanmiddag van tegen VVOG uit Harderwijk. Met maar liefst 6-0 werd er gewonnen van de Harderwijkers.Yume Ramos scoorde de helft van de Sneker productie.

Het eerste kwartier van de zeer aantrekkelijke wedstrijd begon spectaculair, eerst een schot van Ale de Boer op de paal en in de rebound kregen de Harderwijkers een geweldige kans om op voorsprong te komen.

De onderkant van de lat redde de Snekers echter. Daarna waren het de oranjehemden die tussen de 10de en de 15de minuut uitliepen naar 3-0 een onoverbrugbare voorsprong namen. Ale de Boer opende de score, waarna Ramos en Renco van Eeken voor de 3-0 ruststand zorgden.

Met in het achterhoofd de wedstrijd in Harderwijk, toen O.N.S. ook met een 3-0 voorsprong aan de thee ging, maar desondanks met moeite een 3-3 gelijkspel konden bewerkstelligen.Een gewaarschuwde ploeg telt blijkbaar voor twee en O.N.S. liet er vanmiddag daarom geen gras over groeien.

Vol energie werd ook in de tweede helft de draad weer op gepakt. Na enkele kansen verprutst te hebben, waren het opnieuw Yume Ramos (2x) en Fabian Stevens die voor een ongekende 6-0 overwinning zorgden.

De kracht van het collectief en de klasse van spelers zoals Ale de Boer en Yume Ramos lagen aan de basis van deze eclatante winstpartij. O.N.S. staat nu op de tiende plaats en speelt volgende week een uitwedstrijd in Heemskerk tegen ODIN ’59.