dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2017Bekiek hele maand 
 
31 jannewary om 17:17
 
Marc de Hond met Wie bang is, krijgt ook klappen

Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten. Totdat alles waar hij bang voor was hem vijftien jaar geleden overkwam: zijn internet miljoenen verdampten, zijn geliefde grootouders stierven en tot overmaat van ramp kreeg hij een dwarslaesie. Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode.

In zijn tweede theaterprogramma ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’ legt Marc uit hoe het hem lukte zijn angsten te overwinnen en hoe het grote oorlogsgeheim van zijn opa daar een belangrijke rol in speelde.

Een inspirerend en optimistisch verhaal voor iedereen die bang is voor terroristische aanslagen, vluchtelingen, angst zaaiende politici, spinnen, slangen, wilde dieren, exotische ziektes, de dood, Prem Radhakishun of mannen in rolstoel. Marc de Hond legt uit waar angst vandaan komt, wat je er tegen kunt doen en hoe hij zelf zijn angsten weer terug wist te brengen tot de juiste proporties.
Urgent en relevant.

Het inspirerende vervolg van Marc’s succesvolle en veelgeprezen debuutvoorstelling ‘Scherven Brengen Geluk’. Wederom geregisseerd door Silvester Zwaneveld, met muziek van Ivo de Wijs.

Cabaret // za 11 februari 2017 // 20.15 uur // € 15,00 // Noorderkerkzaal, ingang Oud Kerkhof 11 // Theater Sneek // www.theatersneek.nl // 0515 430 580

Foto:Bastiaan Musscher