dagboek > overzicht
Dagboek júly 2017Bekiek hele maand 
 
13 júly om 11:53
 
Mijn Tafel schenkt € 2518,05 aan Stichting Leergeld


Sneek- Donderdagmorgen heeft eigenaresse Marlies van Steen een vorstelijk bedrag van maar liefst € 2518,05 aangeboden aan Stichting Leergeld Sneek e.o. Bestuurslid Sijmen Wijbenga was duidelijk verrast met het grote geldbedrag voor de stichting. “Eerlijk gezegd hadden we als bestuur gehoopt op een bedrag van enkele honderden euro’s, maar dit bedrag overtreft al onze verwachtingen”, zei een blijde Wijbenga na het in ontvangst nemen van de cheque.

Eigenares Van Steen, haar ‘Mijn Tafel’ aan de Geeuwkade 3 in Sneek viert vandaag het vierjarig bestaan, is op verschillende manieren actief geweest om geld voor het goede doel in te zamelen. “Inbrengers die hun spulletjes niet konden verkopen schenken ons vaak hun winkeldochters. Als het ons dan toch lukt om die voorraad te verkopen, doen wij dat geld in de goede doelen pot, in dit geval die van Stichting Leergeld!

Verder staat er een traditionele collectebus op de toonbank waar mensen hun kleingeld in deponeren voor het goede doel.”

Op de foto van links naar rechts: Marlies van Steen en drie bestuursleden van Stichting Leergeld. Voor meer info over de stichting zie www.leergeldsneek.nl