dagboek > overzicht
Dagboek desember 2017Bekiek hele maand 
 
11 desember om 12:21
 
‘Meet and Greet’ bij Arbeidscentrum Sneek

Sneek- Net als voorgaande jaren zijn de medewerkers van Arbeidscentrum Sneek al weer druk bezig met het produceren van kerstproducten. Graag helpen wij het Arbeidscentrum om wat reklame te maken: “Kom ons bezoeken en ontmoeten tijdens onze gezellige ‘Meet and Greet’ in het activiteitencentrum in Sneek. Wanneer: donderdag 14 december van 14.00 tot 18.00 uur Waar: Arbeidscentrum Sneek, De Westereems 6.

Uiteraard verkopen we de welbekende overheerlijke appeltaarten en vers bereide appelbollen. Verder zijn er mooie kerstdecoraties van de Groenlijn te zien en te koop, met op deze dag leuke aanbiedingen. De catering van het Arbeidscentrum staat voor u klaar met een heerlijk kopje koffie of thee met een lekkere appelbol of een stuk appelgebak.

Al onze afdelingen zijn in bedrijf; u kunt zo een indruk krijgen van onze dagelijkse activiteiten, onze producten en wat we voor u kunnen doen! Het team is er klaar voor! U wordt van harte uitgenodigd om onze ‘Meet and Greet’ aan de Westereems te bezoeken en met ons en onze producten kennis te maken.”